[Online]Om bæredygtighed og fødevarer v/ Mikkel Bruun Svendsen, lokalkoordinator på Fyn, Dansk Vegetarisk Forening

Hvornår:
7. maj 2021 kl. 16:35 – 17:20
2021-05-07T16:35:00+02:00
2021-05-07T17:20:00+02:00

https://ucldk.zoom.us/j/63811931387

 

Oplægget omhandler nogle af de miljømæssige udfordringer, der ligger i den animalske produktion i den skala som vi har i dag. I oplægget omtales arealforbrug, mængden af landbrugsdyr og vandforbrug – samt hvorfor det er vigtigt at kigge på produktets livscyklus, når man skal vurdere bæredygtigheden.

 

Mikkel Bruun Svendsen er oprindeligt uddannet dyrlæge, der efter et års forskning valgte at gå undervisningens vej og er nu efterskolelærer. Han er desuden frivillig i Dansk Vegetarisk Forening som lokalkoordinator på Fyn.

Skriv et svar